Tuesday, February 2, 2016

MAGNETO - ADOPTAT

CONTACT: cameracupisici@gmail.com
-----------
MAGNETO (M), nascut/born ~ 15.08.2015, deparazitat, vaccinat, invatat la litiera/ dewormed, vaccinated, litter box trained.
-----------
MAGNETO a fost adoptat de la noi in octombrie 2015, cand era de-o schioapa, a fost alintat si dragalit, dar, din pacate stapana lui s-a imbolnavit si i-a fost imposibil sa il mai tina, asa ca s-a intors la noi. Este un pui foarte alintat si jucaus, energic ca orice pisica de varsta lui si cu spirit de mare aventurier. Se intelege bine cu cateii blanzi cu pisicile, chiar e curios si s-ar juca cu ei si cu jucariile lor colorate. Cel mai mult ii place undita cu pene in varf si sa priveasca porumbeii pe geam. Magneto isi cauta o familie care sa il iubeasca si sa nu il mai paraseasca niciodata.
-----------
MAGNETO was adopted in october 2015, when he was just a few months old, sadly he had to be returned to us do to an illness his former owner developed recently.  He is, like all young cats, playful, energetic and very inquisitive. He also gets along fine with dogs (who get along with cats). He would love to get adopted by someone who will cherish him for the rest of his life.

No comments:

Post a Comment