Tuesday, December 2, 2014

CAFENEAUA CU PISICI - ediţia de Crăciun 2014

Multe pisici, atât mari, cât și mai mici, se pregătesc să primească de la Moş Crăciun cel mai frumos cadou pentru un an mai bun: o familie grozavă! Iar noi le ajutăm, organizându-le cel mai cochet târg de adopţii din oraş. Vă invităm cu drag la CAFENEAUA CU PISICI - ediţia de Crăciun, ce va avea loc duminică, 14 decembrie, între orele 13:00-19:00, la Morgan La Dud (zona Piața Rosetti, str. Speranței nr.7).

Moşul declară sus şi tare că-s mai multe motive extraordinare pentru care să daţi curs invitaţiei noastre:
- În primul rând, este anotimpul când dăruim, când ne evaluăm priorităţile şi realizăm ce e important în viaţă: să fim mai buni, să iubim şi să fim iubiţi. Şi ce e mai frumos decât iubirea unei pisici pe care ai ajutat-o, oferindu-i un cămin?
- De Crăciun ne dorim, poate mai mult decât în restul anului, să fim înconjuraţi de familie şi prieteni, iar o pisică îţi va întregi familia și garantat prietenia ei va fi necondiţionată.
- Luna aceasta mai şi economisim, nu doar cheltuim. Pisicuţele Camerei cu Pisici vin acasă la voi gata deparazitate, vaccinate şi, unele şi sterilizate, iar ca surpriza să fie totală, ele au trecut şi pe la şcoală, astfel încât ştiu să folosească litiera şi au carneţel de sănătate.


- Chiar dacă nu veniţi pentru a adopta, puteţi să ajutaţi pisicuţele şi să intraţi cu dreptul în noul an, cumpărând Calendarul Camerei cu pisici 2015. Cu siguranţă fiecare luna vă va înveseli cu imaginea unei pisici salvate.
- Iar pentru că uneori dragostea trece prin stomac, v-am pregătit prăjituri care mai de care mai gustoase. Banii strânşi din vânzarea lor ne vor ajuta să le cumparăm mâncare și pisicilor care nu-și vor găsi familii la eveniment.


Dacă doriți, puteți face și cadouri pisicilor, fie în hrană (umedă sau uscată), fie în obiecte (noi sau folosite) utile lor: transportoare, jucării, sisaluri, perne sau orice consideraţi ca le-ar face viața mai frumoasa până la adopție.
Şi, pentru că nu există două pisici la fel, noi, voluntarii Camerei cu Pisici, vă oferim asistenţă personalizată, identificând cea mai potrivită felină pentru personalitatea şi stilul vostru de viaţă şi vă ajutăm cu sfaturi practice privind noii voştri companioni.

 În plus vă aşteaptă muuuuuulte alte surprize, pe care vă invităm să le descoperiţi singuri! ----------------------------
Duminică, 14 decembrie 2014, orele 13-19 Morgan La Dud, Piața Rosetti, str. Speranței nr. 7
----------------------------

Pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/724499007640573/
----------------------------
Morgan La Dud: https://www.facebook.com/morganladud
CAMERA CU PISICI pe Facebook: http://www.facebook.com/thecatroom.

No comments:

Post a Comment