Monday, April 22, 2013

MILK & BISCUIT - ADOPTATI IMPREUNA

CONTACT: cameracupisici@gmail.com 
---------------
MILK - (m), nascut/born  ~2009, deparazitat, educat la litiera, sterilizat, are uretrostoma / dewormed, litter box trained, neutered, has urostomy
BISCUIT- (f), nascuta/born ~2010, deparazitata, educata la litiera, sterilizata / dewormed, litter box trained, neutered
--------------
(EN bellow) MILK&BISCUIT au fost preluati de catre medicii de la RadiusVet de la o doamna "colectionar" de pisici, unde traiau alaturi de alte 50-60 de pisici intr-un apartament. Cum era de asteptat, din cauza mizeriei si a aglomerarii mari de animale, cei doi nu o duceau prea bine.
MILK este mai timid (si din cauza faptului ca e surd) si va avea nevoie de o perioada de cateva zile/saptamani de acomodare cu noua casa, dar, cu siguranta, impreuna cu BISCUIT, care este o curajoasa si o jucausa, i-ar fi mult mai usoara adaptarea. Cei doi se inteleg atat de bine si se iubesc atat de mult, incat ar fi pacat sa fie despartiti la adoptie, mai ales pentru ca Biscuit este un mare sprijin pentru Milk.
Amandoi au fost tratati pentru micoza la momentul preluarii si sunt complet refacuti
---
MILK&BISCUIT used to belong to a "cat colector" and were kept in an apartment together with 50-60 other cats. As expected, they did not have it well there. MILK is a bit shy(also because he is deaf) and will need a longer period in order to get used to his new life after adoption, but surely it would be easier for him if he would have BISCUIT by his side, as she is an extremely courageous and playfull cat and a great support for him to get over his inital fear. Because they love eachother so much and get along so good, it would be a shame to split them up. Both were treated for mycosis and are now completely cured.

No comments:

Post a Comment