Tuesday, April 2, 2013

Camera cu Pisici @ SofistiCAT - expoziția felină de primăvară


Faceţi cunoştinţă cu pisicile Camerei cu Pisici
la Expoziția felină de primăvară SofistiCAT, pe 6-7 aprilie!
Dacă doriţi să adoptaţi un companion felin sau pur şi simplu vreţi să ajutaţi pisicuţele din grija Camerei cu Pisici, care încă îşi aşteaptă familiile, atunci vă dăm întâlnire la SofistiCAT – expoziţia felină de primăvară, pe 6-7 aprilie, între orele 10-17, la Sala Palatului.
La eveniment vor fi prezente o parte dintre pisicile aflate în grija Camerei cu Pisici, care s-au pregătit temeinic pentru adopţie: sunt deparazitate, vaccinate, iar dacă au vârsta potrivită, sunt deja sterilizate.
De asemenea, veţi putea face donaţii sau puteţi cumpăra obiecte hand-made (donate de diverşi creatori din ţară) sau Sacoşa de pânză de la Camera cu Pisici, ilustrată de unul din cei mai în vogă graficieni ai momentului, George Roşu. Banii obţinuţi din vânzări vor fi utilizaţi pentru îngrijirea pisicilor salvate de pe stradă.
Picturi pe faţă pentru cei mici, accesorii hand-made de inspiraţie pisiceasca, mâncare şi nisip la preţuri promoţionale, felurite pisici şi multa voie bună vă aşteaptă în acest weekend la "Marea pisicăreală de primăvară"!
Camera cu Pisici - The Cat Room este un proiect de voluntariat independent de orice asociație pentru protecția animalelor, având scopul de a salva pisici fără stăpân, de a educa oamenii în privința sterilizării animalelor de companie și de a încuraja fiecare iubitor de animale să se implice efectiv în salvarea pisicilor mai puțin norocoase.
Asociaţia Felină Sofisticat s-a conturat în jurul dragostei pentru pisici, organizând expoziţii, întâlniri între iubitorii de pisici, concursuri şi alte evenimente.
------------------
Mai multe informaţii despre CAMERA CU PISICI găsiţi pe site: http://cameracupisici.blogspot.ro/
şi pe Facebook: http://www.facebook.com/thecatroom.
---------
Sâmbătă și duminică, 6-7 aprilie 2013, orele 10-17
Expoziția felină de primăvară SofistiCAT, Sala Palatului
---------
Asociația Felină Sofisticat: https://www.facebook.com/SofisticatClub
Event: https://www.facebook.com/events/395448177228776/

1 comment: